Pulbere de cuvinte…


…fac parte dintr-o carte cu o pagină desprinsă. Culeg cuvintele pierdute și le așez în altă poveste. Au altă formă, le privesc uimită, poate imperturbabila aură a lunii aduce un sens inexplicabil sirului de cuvinte obosite. Par a fi transcrise de cineva necunoscut, care-mi stă alături, sosit dintr-o moarte temporara, un pelerin obosit. Solemnitatea cerului imprimă dimensiuni și sensuri ciudate cuvintelor din pagina desprinsă. Șiruri strâmbe de cuvinte dansează haotic.

Îngeri și demoni căzuți din Paradis și Infern. Îmi simt părul răvășit de o atingere rece . E ora 4. Mă trezește zgomotul prăbușirii unui înger.

Pulbere de cuvinte. Un vis, a fost doar un vis.

Imagine : MaRia

21 de gânduri despre „Pulbere de cuvinte…”

    1. 😊Bunica alegea cuvinte din Biblie, de la ea am învățat de mică să culeg cuvinte din povestiri frumoase și să le trimit în cele triste.
      Și dintotdeauna mi-a plăcut să îmi creez universul meu de poveste, doar al meu.
      Este specific spiritului fiecărui copil.
      Să ne amintim și de Codrin copilul 😊!
      Zile minunate, din suflet!

      Apreciat de 1 persoană

    1. Iertare Aliosa, iertare pentru multumiri tarzii. 🙂
      Sensibilitate si marinimie, asta te defineste ca om. Daca as putea sa-ti raspund in versuri ar fi fost frumos, dar nu stiu a compune in cuvinte potrivite versuri. Multumesc din suflet !!! Pentru tot, pentru apreciere, pentru prietenie. Sunt onorata sa fiu printre cei care -ti sunt prieteni.O seara minunata alaturi de cei care-ti sunt aproapre. 🙂
      Maria

      Apreciază

  1. Scuze, iar am trimis numai o parte din mesaj. Îți doresc mult spor și sa curgă talentul în scrierea cartii! Succes sigur! Cele bune, Irina

    Apreciază

      1. 🙂 Sibiul…nu am fost acolo niciodata, spre rusinea mea, am trecut Atlanticul de nenumarate ori si in fapt nu-mi cunosc tara.E jenant, dar nu e tarziu ..
        Irene or Irina 🙂 , iti doresc succes !
        Cu mare, mare drag,
        Maria 🙂

        Apreciază

      2. Paranteză, îmi spunea Irene with golden hair pentru ca era cantecul Agnethei, eu fiind brunetă…Nu știu dacă este jenant, ai făcut dupa cum ai simțit și s-a putut.
        Dacă vii la Sibiu, poate avem ocazia să ne cunoaștem!

        Apreciază

      3. Irene, sigur imi doresc. Nu pot spune cu precizie cand voi veni, dar in mod sigur te voi anunta. Sigur imi doresc sa te intalnesc undeva in oras la o cafea(sau la ce doredti tu :)) Am un program incarcat, ajung tarziu acasa. O noapte linistita ! 🙂

        Apreciază

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.