Să aveți o noapte minunată! 😊


  A fost odată un evreu înțelept.Și zicea el că totul se poate reduce la ce ai în cap. Îl chema Solomon. După el,a venit un alt evreu înțelept. Și zicea el că totul se poate reduce la ce ai în inimă.Îl chema Isus. După el, a venit un al treilea înțelept evreu. Și zicea el că totul se reduce la ce ai în stomac. Îl chema Marx. După el,a venit al patrulea evreu înțelept și a zis că totul se poate reduce la ce ai intre picioare 😀😂. Îl chema Freud.La sfârșit, a venit un alt evreu mai înțelept și a zis : „Totul e relativ”. Îl chema EINSTEIN !

….and ye, it’s true !

Foto :MaRia 😊😀

Articolul nu-mi apartine, l-am gasit pe Google cautand cuvinte intelepte.

14 gânduri despre „Să aveți o noapte minunată! 😊”

  1. Iisus nu a fost un evreu oarecare ca și ceilalți , ci este Fiul lui Dumnezeu.
    Am să-ți povestesc o istorioară ce m-a făcut să-mi întăresc mai mult credința în El.
    Am avut ocazia acum câțiva ani să ajung de sărbătoarea Bobotezei în Ierusalim.Cum slujba religioasă se desfășura în capela de pe malul Iordanului , eu am stat pe mal nu departe de apă.În timp ce stăteam gânditoare uitându-mă la râu cum curge liniștit la vale , apare Patriarhul Ierusalimului cu un alai de preoți cu o cruce împodobită cu busuioc .La un moment dat a aruncat acea cruce în râu și numai la atingerea apei s-au format cercuri în jurul crucii.Deodată a început și râul să-și schimbe cursul apei la deal în valuri grăbite.În timp ce alții aplaudau, eu plângeam…
    Te rog să mă ierți că mi-am permis să povestesc acestea în pagina ta.

    Apreciat de 1 persoană


  2. As vrea ca acest mărţişor, împreună cu primii ghiocei si primele randunele care vestesc regenerarea naturii, sa fie si un simbol al înălţării sufletelor noastre. Fie ca aceasta primavara sa îţi aducă noi speranţe si pace in suflet, gingaşie si dragoste, putere si multe realizari.

    I want this toy with the first snowdrops and the first swallows natural regeneration proclaiming to be a symbol of the growth of our souls. If this spring to bring you a new hope and peace in soul, tenderness and love, power and accomplishments.

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.