26 de gânduri despre „ROMÂNIA                „Wild Carpathia 2 subtitrat romania””

  1. Un film grozav, atât de frumos făcut. Și mă bucur mult că l-au făcut niște străini, care au văzut cu ochii lor ce țară frumoasă este România. Dacă noi nu știm să ne promovăm cât mai bine frumusețile, e bine că o fac alții, care chiar apreciază atunci când ne vizitează țara.
    Numai bine, dragă Maria. Și zile fericite! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

    1. Alex, l-am găsit întâmplător pe YouTube. M-am gândit că e bine să ne mai amintim ca avem o comoară…
      Sigur, cam asta se întâmplă . Plecam mereu spre alte destinații, uitam ca fiecare colțișor de pământ romanesc are suflet .
      Zile senine ție și celor dragi!
      Vine primavara 😊 !

      Apreciat de 2 persoane

      1. Ce frumos ai spus despre fiecare colțișor de pământ românesc… Cei care sunt plecați de mult timp, pe alte meleaguri ale lumii, recunosc că, atunci când revin acasă, se simt mai bine decât oriunde. Este ceva aici, cu care sufletul nostru rezonează cel mai bine.
        O zi frumoasă, dragă Maria! 🙂

        Apreciat de 1 persoană

    1. Pssss !
      Urmează! Trebe să fiu cinstită, spiridușii mei au luat-o razna. Râd de se prăpădesc prin cotloane. Au furat cuvinte și expresii din caiet și le ascund , se joacă 😂 !
      Mi-au spus că până nu află cum am ajuns la tine, nu-mi așează cuvinte la loc. Daaaa ! Mi-e teamă să le spun, e posibil să găsească și ei „potecuța ” !
      Promit să scriu, în curând!
      Îmbrățișez cu drag!
      Mioara 😊

      Apreciat de 1 persoană

      1. 😂ii trimit, vedem noi ce se întâmplă!
        Păi no, am scris Mioara, da poți să -mi spui cum îți place.Undeva , cândva pe un blog, o lady era nedumerita de „araoimi” 😀, am ignorat „atitudinea „, nu obișnuiesc să dau explicații. Dacă vreau pot fi și Părăschiva, ce nu-i voie ? 😀😂
        Îmbrățișări cu drag!

        Apreciat de 1 persoană

      2. Lasă explicaţiile că io nu cer, io mă conformez. Apăi nu-mi vorba de cum îmi place. Că îmi place „draga mea” când e vorba de tine dar când e să-ţi zic pe nume, frumos e să fie numele tău, să nu te botez eu. 😉
        Şi eu pe tine!

        Apreciat de 2 persoane

  2. Te imbratisez Maria. Multumesc pentru intelegere. Este binisor acum, ne recuperam dupa infarct mai greu iar la oncologie se pare ca nu a fost invaziva tumoarea, nu a reusit sa lasa urmasi drept pentru care din Martie o sa faca un tratament dar bine ca nu face radioterapie ca ma ingrozea la slabiciune ce o are. Dumnezeu sper ca nu ne lasa si asa, incet, incet vom mai trai daca vrea, cativa anisori impreuna.

    Apreciat de 1 persoană

  3. Cea mai daruita tara de catre Dumnezeu este Romania. Nu exista atata frumusete si bogatie la un loc pe nici unde. Pacat ca dusmanii au reusit sa manipuleze si sa spele creiere ca multi romani sa nu o mai iubeasca, sa nu si-o mai doreasca. Poate intr-un final sa se trezeasca toti acestia si cu cei ce o iubesc sa reuseasca sa o faca iar mandra si infloritoare dar sa fie aparata de Dumnezeu ca ochii rai , hulpavi si invidiosi sa nu mai aiba dorinte asupra ei.
    Imi cer scuze pentru absenta dar am sotul f. rau bolnav. Din Decembrie si pana acum 3 zile a fost in spital asa ca nu am mai avut timp si putere sa intru pe net.

    Apreciat de 2 persoane

    1. Beta, bine ai revenit!
      Tu nu ai motive să ceri scuze, voi spune asta de căte ori este necesar : ești un suflet minunat!
      Încerc să -mi imaginez cât de greu ți-a fost de sărbători. Beta, presupun că acum totul este bine. Doamne ajuta!
      Și da, România este minunată !
      Beta , te îmbrățișez cu drag! 😊

      Apreciat de 1 persoană

    1. Papa !
      Să nu generalizam!
      Cu toții avem rude plecate din România pentru un trai mai bun. Este adevărat ca politicul are implicații nefavorabile într-o societate care se dorește a fi inclusă într-un sistem democratic, dar până la urmă oriunde ne aflăm, România este țara noastră. Știu, e trist. Am tot plecat în alte spații geografice, am văzut, am înțeles, se poate și altfel…
      Dar cu cine ?

      Apreciat de 1 persoană

      1. Inteleg ce spui, dar afirmatia apartinea unui roman din Romania, nu din diaspora. Poate parea surprinzator, dar romanii de afara apreciaza Romania mai mult decit cei din interior. Poate si pentru ca situatia interna nu-i afecteaza in mod direct.
        Dar prin intrebarea care ai pus-o din final, ai spus cam ce spunea si respectivul, dar mai concis 😉

        Apreciat de 1 persoană

      2. Papa, nu pot sa spun decât adevărul. Știu cum trăiesc românii din diaspora. Din 2013 plec mereu, nu lucrez „dincolo ” , trebuie să plec grație profesiei.
        Și mai mult, acolo sunt mai înțelegători, mai uniți. .

        Apreciat de 2 persoane

Lasă un comentariu

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.